Arki alkoi toden teolla, palasin töihin lauantaina. Top10:iin raivostuttavimmissa asioissa asiakkaissa pääsee ehdottomasti ne naiset, jotka eivät ymmärrä hameen ja mekon eroa. Ymmärrän, että miehille se voi olla täysin käsittämätön ero. Mutta naisille?? Sama kun kutsuisi haalaria housuiksi. Tai kauluria kaulaliinaksi... Kyselin 6 kieltä sujuvasti puhuvalta ystävältäni onko hame ja mekko jollain kielellä sama asia-ymmärtäisin sekottamisen jos äidinkielellä ne olisivat sama mutta ei kuullemma ole (suomi, ruotsi, englanti, ranska, arabia jne löytyy repertuaarista). Joten mikä ihme saa ~30v naisen kysymään villaista mekkoa kun hän tarkoittaa tweed-kankaista hametta... Samapa tuo muuten mutta minä saan ne "oletpa ääliö"-vilkaisut kun alan näyttää neule-mekkoja...

Kummipojan neuletakista on valmiina nyt myös vasen etukappale, tykkään kovasti salmiakki-palmikosta. En vaan ymmärrä hihojen levennyksiä kun ne tehdään pidennetyllä helmineuleella ja lisäykset ovat aina pariton määrä, miten pidän helmineuleen tasaisena.... Kaipa sekin selviää kokeilemalla niinkun selvisi pääntien kavennuksetkin.

Ruskeasävyinen Ticotico ei oikein miellytä, aloitin siitä perjantain perhe-oikeudenluennolla uusia sukkia. Näytti paljon kivemmalta kerällä.

Nyt täytyy ehkä hieman selventää ticotico-intoani. En ole Niiin rakastunut kyseiseen lankaan kun kirjoitukset antavat ymmärtää. Tarkoitukseni on ollut koko vuoden neuloa sukkia iso kasa pukinkonttiin ja kevään hulluilla päivillä ticotico oli puoleen hintaan. Joten ostin kaikkia värejä, turkoosia useamman kerän-se kun on edelleen suosikkini ko. langasta.